Genom att ständigt utveckla och förädla en teknik som funnits i tusentals år förvaltar Herrljunga Terrazzo ett unikt hantverksarv. Med eget labb och ett slitstarkt naturmaterial gör vi det möjligt för dig att förverkliga visioner och skapa designade stengolv som lever i harmoni med människan nu och långt in i framtiden.

En hållbar upplevelse

Vårt koncept är format kring ett naturmaterial och en idé som sträcker sig tusentals år tillbaka i historien. Terrazzo, som har testats och nötts ända sedan antikens Grekland, är fortfarande ett av marknadens mest funktionella, slitstarka och miljövänliga material. Och precis som vårt material har överlevt epok efter epok bygger också vi vår affärsidé på långsiktighet. Genom att arbeta nära, grundligt och tillsammans med dig som uppdragsgivare får vi en djupare förståelse för dina behov över tid. Resultatet är ett samarbete och en produkt som ger en bestående och hållbar upplevelse.

Mångfasetterad flexibilitet för optimal kundnytta

Kombinationen flexibilitet och mångsidighet genomsyrar hela vår verksamhet. Detta manifesteras tydligast genom vårt eget labb och kompletta sortiment som gör det möjligt för oss att erbjuda oändliga designmöjligheter och perfekta förutsättningar för att skapa nya mönster, spännande materialkombinationer och innovativa produkter. Tillsammans med lång erfarenhet och stor kompetens gör detta oss till en mångfasetterad och kunskapsorienterad partner inom terrazzo.

Briljera tillsammans med oss

Vi har en fantastisk produkt som ger både oss och våra samarbetspartners möjligheten att excellera och glänsa. Det fysiska slutresultatet i form av diamantslipade golv av yppersta kvalité är förstås en självklar del i vår verksamhet. Men vägen dit är också den en upplevelse på högsta nivå. Redan från början lyssnar vi in och känner av dina behov. Därifrån har vi sedan förmågan att omvandla teoretiska idéer och vilda drömmar till spektakulär, glimrande praktik. Uppbackade av vår starka produkt vågar vi ta oss an det omöjliga, och tillsammans med oss kan du förverkliga dina visioner och briljera både inåt och utåt.